Det här är Zebrain

Vi är Sveriges första plattform för nätcoaching. Både för privatpersoner och företag. Vi brinner för mänsklig utveckling och vill ge alla möjligheten att nå sin fulla potential.

zebrain.se ---- Om Zebrain

Vår story

Vi vill demokratisera mental styrka genom att erbjuda prenumeration på potential med mätbar effekt. Det gör vi genom att kunna erbjuda alla en egen personlig coach, utvald genom vår unika och individuella matchning av klient och coach.

Vårt namn Zebrain är sprunget ur tre saker som fascinerar och inspirerar oss:

— Det första är Zebraflockens instinkt att skydda en flockmedlem i behov av stöd. Flocken ställer sig i cirkel runt den specifika individen och står sedan så tills zebran i fråga fått tillbaka sin energi. Ett beteende att inspireras av tycker vi.

— Vår andra fascination är den mänskliga hjärnan och dess fantastiska förmåga att lära, utveckla och förbättra. Det finns fantastisk kraft i oss alla, det handlar bara om att hitta verktygen för att frigöra den potentialen.

— Den sista pusselbiten är vår passion för att bygga ett zebraföretag. Konkret affärsdrivande, lönsamt och samhällsnyttigt. Kort sagt kan man säga att zebraföretag är både svarta och vita. De är både vinstdrivna och syftesdrivna.

Våra coacher

Genom att samarbeta med en certifierad coach kan du lära dig “låsa upp” din potential, få hjälp att utvecklas och få vägledning mot ett ökat välbefinnande.

Alla våra coacher är certifierade enligt ICF (International Coach Federation) och har som lägst ACC-nivå, vilket innebär att de coachat i minst 100 timmar.

De är noggrant och omsorgsfullt utvalda för att vi ska kunna säkerställa kvalité och erbjuda ett flertal olika coachinriktningar. Vi är stolta över att ha ett flertal av Sveriges bästa coacher med i vårat team.

Hör av dig till oss

Har du frågor och vill veta mer om våra tjänster? Eller har du feedback och synpunkter på vår tjänst?

Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss gärna

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom 24 timmar.

Du hittar också svar på våra vanligaste frågor under Vanliga frågor.

Tack för din fråga!

Vi återkommer snart.

Skicka
Testa din Potential
Support