Zebrain logo
Zebrain logo

En ny unik metod och plattform för coacher i framkant

Genom våra unika algoritmer matchas du med de rätta klienterna för just dig. Du får beteendeanalys och mätningar av dina klienters utveckling vilket skapar förutsättningarna att coacha dem på allra bästa sätt. Dessutom en användarvänlig plattform som gör ditt jobb enkelt, smidigt och flexibelt.

En ny digital metod som mäter utveckling och ger resultat

Som coach hos oss får du jobba med en ny unik metod som kombinerar forskning med dagens teknik. Vi utbildar dig i vår digitala plattform och metod så att du kan hjälpa dina klienter att uppnå sin totala potential.

man drawing a staircase and stepping up
handshake in front of a diagram

Matchning med klienter

Våra algoritmer matchar din profil med klienter baserat på deras beteendeanalys, behov och önskade utvecklingsområden. Matchningen skapar träffsäkerhet i personkemi, expertis och målsättning vilket leder till bättre och snabbare resultat. Redan innan första coachmötet får du en bättre förståelse för din klient vilket skapar förtroende och tillit i processen.

Mätning av klientens utveckling

Dina klienter kommer göra kontinuerliga mätningar av sin utveckling och deras potential utifrån startläge, nuläge och önskat läge. På så sätt får du digitala analyser och mätbara resultat på dina klienters framsteg vilket ger dig värdefull och viktig information som du kan använda under era coachmöten.

an individuals measurements
a woman choosing an exercise card

Individuella klientövningar

Klienten jobbar med individanpassade övningar och kraftfulla frågor mellan era coachmöten. Övningarna är ett komplement till era coachmöten och ett verktyg för dig som coach.

Fördelen är att din klient hinner reflektera och få insikter mellan era samtal och kommer bättre förberedd till era coachmöten. Du kan använda resultaten av klientens övningar till att starta upp och driva era samtal och på så sätt få mer effektiva möten, snabbare utvecklingsprocess och ett bättre resultat av coachingen.

En modern coachingplattform

På vår digitala plattform sköter du enkelt allt du behöver kunna göra. All coaching sker via Zebrains videoklient, betalningarna sker per automatik och du har tillgång till bland annat en chatt och en virtuell whiteboard. Här hanterar du också enkelt dina bokningar, ombokningar och avbokningar.

a calendar with a checkmark

Bokningssystem

two coins with dollar symbol

Betalningssystem

a calendar

Kalender

a watch

Påminnelser

a videocamera

Videosamtal

a chatbubble

Chat

a whiteboard

Whiteboard

a pamphlet

Utbildning

I plattformen har du översikt över dina klienter och kan följa deras framsteg mot sin fulla potential genom mätningar och digitala analyser.

Paula Gullbing

"Jag har fått ett otroligt tydligt och mätbart sätt att verkligen se mina klienters utveckling. Fullständigt briljant!"

Paula Gullbing, Subscription Coach

Friheten att bestämma

Du som coach bestämmer själv när du är tillgänglig via vårt bokningssystem. Då all coaching sker digitalt via videomöten är du inte bunden till en plats utan kan jobba varifrån du vill så länge du har tillgång till internet. Du får flexibla arbetstider, varierande klienter och möjlighet att arbeta i en innovativ digital miljö och på en unik plattform.

person sitting in the nature with a laptop on their lap
man with arms crossed

Utveckla dig själv

Med oss kommer du inte bara att utveckla dina klienter. Vi är övertygade om att även du personligen kommer att utvecklas som coach genom att ta del av och arbeta med Zebrainmetoden.

Vill du bli en del av oss?

Är du en certifierad coach på ACC-nivå eller högre, vill expandera din affärsverksamhet i en ny och unik digital plattform och brinner för att få människor att växa och nå sin fulla potential?

Är svaret ja? Då ska du bli en av oss.

Du kan välja mellan att ansluta dig som fullvärdig Zebraincoach eller att endast använda plattformen Zebrain Inside.

Zebrain

Subscription


Som coach får du klienter av Zebrain.

Ett komplett och modernt administrativt verktyg.

Digitalt bokningssystem.

Zebrains videolösning och klientchatt.

Mätning och uppföljning av dina klienters utveckling.

Egen beteendeanalys.

Zebrain

Inside


Ett komplett och modernt administrativt verktyg.

Prissätt och planera dina egna coachingsessioner.

Digitalt bokningssystem med unik licenskod för dina egna klienter.

Zebrains videolösning och klientchatt.

Mätning och uppföljning av dina klienters utveckling.

Egen beteendeanalys.

Är du inte övertygad, saknar något, eller vill du bara veta mer?

Skriv din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Du hittar även svar på de vanligaste frågorna här.