2023-02-15

Vi ses på Möten & Event 2023!

Dela:

Vi ses på Möten & Event 2023!

Senast uppdaterad: 15 februari 2023

Den 22-23 februari 2023, Kistamässan, Stockholm, öppnas portarna till årets största mötesplats för mötes- och eventbranschen!

Under två intensiva dagar får ni ta del av en heltäckande mässa med föreläsningar, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.

Inget går upp mot det personliga mötet, så kom och träffa och på plats och dela med er av era utmaningar så kan vi ge förslag på lösningar som kan hjälpa er att uppnå er fulla potential. Eller varför inte bara svänga förbi och säga hej?

Vi är på plats i monter X:20, använd vår länk för att registrera dig kostnadsfritt till mässan. Klicka här för att utnyttja erbjudandet

Möten & Event är Nordens största mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och event. Som besökare får du ta del av en mässa med mängder av högkvalitativa leverantörer, aktiviteter, föreläsningar, möten, mingel och mycket mer.

För att läsa mer om eventet gå in på www.motenevents.se

Prenumerera på kunskap!

I vårt nyhetsbrev får du ta del av det senaste inom områden som personlig utveckling, ledarskap, motivation och såklart coaching! Vi ger dig tips under hela din utvecklingsresa, unika erbjudanden och insikter från våra experter på Zebrain Labs.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.