2022-06-16

Zebrain i final i Techarenan Challenge 2022 i Almedalen

Dela:

Zebrain i final i Techarenan Challenge 2022 i Almedalen

Senast uppdaterad: 16 augusti 2023

I dag meddelar health-techbolaget Zebrain, plattform för medarbetarutveckling genom coaching, att företaget blivit utvalt som en av 30 finalister att medverka i den nordiska entreprenörstävlingen Techarenan Challenge i Almedalen 4–5 juli på Gotland.

Zebrain tävlar om titlarna “Startup Company of the Year” och “Growth Company of the Year”.

“Vi vill demokratisera mental styrka genom att digitalisera och tillgängliggöra coaching och forskningsbaserad metodik för de många. Att bli utvald som ett av 30 nordiska bolag att pitcha på Techarenan Challenge är ett kvitto på vårt intensiva arbete med att ta fram en skalbar, högkvalitativ, mätbar och effektiv plattform som stöttar individer såväl som företag att prestera, må och lyckas bättre, säger Anna Bloth Karling, vd och medgrundare av Zebrain.

Techarenan Challenge går av stapeln för 9:e året i rad och riktar sig till svenska och nordiska företag i start- och tillväxtfas med en unik innovation eller affärsidé med potential att kommersialiseras på den globala marknaden. Företagen har utvärderats av en expertjury, med stort fokus på skalbarhet, hållbarhet och tillväxtmöjligheter.

"Det här är en av de mest spännande finaluppställningarna vi har haft hittills på Techarenan Challenge. Det är tydligt att Sverige och Norden är ett nav för extraordinära företag, som skapar produkter och tjänster som förändrar våra liv till det bättre, säger Techarenans vd och grundare Omid Ekhlasi.

Av de 30 utvalda finalistföretagen som pitchar den 4 juli, går 7 av dessa vidare till finalen som avgörs den 5 juli på Techarenans stora scen. Vinnarna på Techarenan Challenge får en plats på vinnardelegationen som tidigare år varit i New York, San Francisco, Seoul, Tokyo och Sao Paulo.

För mer information om Techarenan Challenge besök techarenan.se/sv/challenge/

 

 

 

Prenumerera på kunskap!

I vårt nyhetsbrev får du ta del av det senaste inom områden som personlig utveckling, ledarskap, motivation och såklart coaching! Vi ger dig tips under hela din utvecklingsresa, unika erbjudanden och insikter från våra experter på Zebrain Labs.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.