2023-02-16

Zebrain stärker säljteamet med två nya nyckelrekryteringar

Zebrain stärker säljteamet med två nya nyckelrekryteringar

Senast uppdaterad: 16 februari 2023

Efter ett framgångsrikt 2022 där Zebrain fyrdubblat tillväxten och välkomnat 30 nya företagskunder med hundratals användare till plattformen förstärks nu teamet ytterligare med viktig kompetens och erfarenhet. 

För att fortsätta bygga på förra årets tillväxt välkomnar vi Johan Skyman som Sales Director och Markus Eileryd som Sales Director till Zebrain. 

Marcus Eileryd har 20 års erfarenhet inom sälj- och marknad, och har tidigare både startat och drivit bolag. Markus är ICF diplomerad coach inom hållbar prestation.

Det finns en enorm potential för företag att ge medarbetare förutsättningar för en sund

och hälsosam arbetsmiljö med hjälp av företagscoaching. Jag ser fram emot att tillsammans med Zebrain göra coaching tillgängligt för än fler medarbetare, säger Markus Eileryd ny Sales Director på Zebrain. 

Johan Skyman har lång erfarenhet från företagssälj, drivit eget och är även han licensierad coach enligt internationella coachförbundets standard.

Jag började på Zebrain för att jag vill bidra till att demokratisera mental styrka. Som certifierad coach vet jag hur effektivt coaching är för att få medarbetare att må och prestera bättre samt öka stresståligheten, kommenterar Johan Skyman ny Sales Director på Zebrain.

 

Prenumerera på kunskap!

I vårt nyhetsbrev får du ta del av det senaste inom områden som personlig utveckling, ledarskap, motivation och såklart coaching! Vi ger dig tips under hela din utvecklingsresa, unika erbjudanden och insikter från våra experter på Zebrain Labs.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.