2023-08-16

Zebrain tecknar ramavtal med Strawberry

Zebrain tecknar ramavtal med Strawberry

Senast uppdaterad: 16 augusti 2023

Idag meddelar Zebrain, den ledande digitala coachingplattformen i Norden, att Strawberry (tidigare Nordic Choice Hotels) tecknat ett ramavtal för att erbjuda digital coaching till ledare och chefer inom organisationens 230 hotell. Zebrains digitala coachingprogram med individmatchade högcertifierade coacher är specialiserade på att driva beteendeförändring och utveckla humankapital effektivt.

 

Ramavtalet innebär att Zebrain är exklusiv partner för huvudkontorets fortsatta ledarskapssatsningar och rekommenderad partner för enskilda hotell inom den nordiska koncernen.

I ett första pilotprojekt mellan oktober 2022 till april 2023, har Zebrain ingått i Strawberrys mentorskapsprogram där 20 hotelldirektörer och högre chefer fått tillgång till regelbunden coaching. Efter avslutat program har samtliga skattat en positiv förflyttning, där självledarskapet ökat med hela 13 %, självinsikten med 20 %, motivationen med 8 % och grundenergin, det vill säga välmående och avsaknaden av negativ stress, ökat med 16 %.

– Vi tittar hela tiden på nya tillvägagångssätt för att driva och utveckla ledarskapet inom organisationen. Samarbetet med Zebrain har varit uppskattat, där vi fått positiv återkoppling från de som hittills fått testa och mätbara resultat. Vi kommer att fortsätta att erbjuda coaching inom ramen för vårt mentorskapsprogram. Det nya ramavtalet med Zebrain gör det också smidigt för fler inom organisationen att få tillgång till coaching, säger Sandra Janbell, Director Talent & Development på Strawberry.

– Coaching är bevisat effektivt för att utveckla individers potential, där vi via vår digitala plattform tillgängliggör, effektiviserar och möjliggör mätbar progress av coaching. Resultatet från vår initiala pilot med Strawberry talar för sig självt och det nya ramavtalet visar på nya möjligheter att skala coaching i större organisationer. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Strawberry, säger Anna Bloth Karling, Vd och medgrundare på Zebrain.

Prenumerera på kunskap!

I vårt nyhetsbrev får du ta del av det senaste inom områden som personlig utveckling, ledarskap, motivation och såklart coaching! Vi ger dig tips under hela din utvecklingsresa, unika erbjudanden och insikter från våra experter på Zebrain Labs.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.