2023-05-08

Zebrains Jessica Huge invald i ICF Sveriges styrelse

Zebrains Jessica Huge invald i ICF Sveriges styrelse

Senast uppdaterad: 08 maj 2023

Idag kan vi stolt berätta att Zebrains medgrundare och Head of Coaches, Jessica Huge har fått förlängt förtroende som ledamot i International Coaching Federation (ICF) svenska organisation.

Uppdraget löper på ett år och innebär bland annat att verka för kunskap och utveckling inom coaching, ta fram forskningsbaserat material som påvisar värdet av professionell coaching och i stort bidra till att göra coaching till en integrerad del av ett välmående samhälle.

ICF är det enda globalt erkända, oberoende certifieringsorganet för coacher. Certifiering tilldelas professionellt utbildade coacher som uppfyller kraven på utbildning, erfarenhet, påvisat en grundlig förståelse för ICFs kärnkompetenser och etiska riktlinjer. ICF Sverige är den svenska branschorganisationen för professionellt utbildade och certifierade coacher och grundades 2008.

Zebrains samtliga coacher är alla ICF certifierade.

Prenumerera på kunskap!

I vårt nyhetsbrev får du ta del av det senaste inom områden som personlig utveckling, ledarskap, motivation och såklart coaching! Vi ger dig tips under hela din utvecklingsresa, unika erbjudanden och insikter från våra experter på Zebrain Labs.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.