Så funkar Zebrain

Så funkar Zebrain

En digital plattform med en effektiv och mätbar metodik som hjälper dina medarbetare och ledare att effektivt omsätta sina kunskaper och drivkrafter för både sitt eget och verksamhetens bästa.

image
01

Beteendeanalys för träffsäker matchning

Med vår beteendeanalys tar vi fram en persons unika beteendeprofil baserat på grundläggande beteenden som alla människor har men som vi använder olika mycket. Beteendeanalysen ligger även till grund för den unika matchningen mellan coach och klient.
02

Unik matchning mellan coach och klient

Våra unika algoritmer använder beteendeanalysen och matchar medarbetaren med rätt coach baserat på beteendeprofil, behov och utvecklingsområde. Det skapar träffsäkerhet i personkemi och målsättning för både medarbetare och coach vilket leder till bättre och snabbare resultat.
image
image
03

Videomöte och chatt med coach

All coaching sker via video i plattformens egna videolösning. Där finns också tillgång till bland annat coach-chatt och virtuell whiteboard.
04

Individuella övningar

Baserat på mätningar och utveckling automatiserar plattformen individanpassade övningar till medarbetaren som denne jobbar med mellan coachmötena. Övningarna kompletterar coachmötena så att medarbetaren kan få snabbare, effektivare och bättre resultat och på så sätt uppnå sin fulla potential.
image
image
05

Mätning av utveckling och framsteg

Vi mäter outnyttjad potential genom att titta på en persons nuläge i relation till dennes målsättning och önskade läge. Genom kontinuerliga mätningar får medarbetaren feedback på sin utveckling samtidigt som det ger värdefull information till coachen om medarbetarens behov och framsteg.

Unik metod för kraftfulla resultat

Vår unika metod som består av beteendeanalys, matchningsalgoritmer, mätning av individuell potential och individanpassade övningar bygger på forskning inom neuropsykologi, coaching, beteendevetenskap och management.

Bakom metoden ligger också mångårig erfarenhet av coaching, beteendeförändring och praktiskt arbete med utveckling av medarbetare, företag och organisationer.

Genom att digitalisera coachingprocessen och kombinera den med våra algoritmer levererar vi en unik metodik som gör skillnad och ger mätbara resultat.

Här kan du läsa mer om forskningen bakom vår metod.