Zebrain logo
Zebrain logo
<- Tillbaka till alla utvecklingsområden

Utveckla verksamheten och ledarskapet med en ledarskapscoach

Det finns flera olika typer av coaching för er som vill utveckla er organisation eller företag och bygga ett starkt ledarskap.

Genom ledarskapscoaching får er organisation och dess ledare möjligheten att snabbare nå och få bättre resultat. En ledarskapscoach hjälper ledaren att fokusera på uppställda mål, reflektera och få nya perspektiv på sin roll som chef/ledare, hantera svåra beslut och bygga uthållighet så att denne får de bästa förutsättningarna att nå ett starkt ledarskap som ger konkreta resultat.

En affärscoach fokuserar på att coacha chefer eller företagsledare i att driva företaget eller organisationens utveckling framåt. Vår plattform och coachen stöttar och hjälper ledaren att behålla fokus, hantera svåra beslut och bygga uthållighet för att på så sätt nå önskat resultat.

En executive coach hjälper VD:n eller annan person i ledande befattning, att förbättra sin ledarskapsförmåga, nå maximal kapacitet och effektivisera sin organisation. Man får också hjälp att bli självmedveten, identifiera och förtydliga sina mål och uppnå sin fulla potential.